true love by Jenny

Här blev jag den jag är, här kommer jag förbli <3

Drömväska

Permalink1
Hej fina ni 💗

Hoppas ni mår bra, jag mår upp och ner, känner mig lite låg, det är rätt intensivt, dagarna går i ett, men de är en härlig tid just nu, att vara småbarns föräldrar är både roligt, underhållande, krävande, jobbigt och helt helt underbart 

Enda tiden jag har som egentid just nu är nu, efter 22 hehe.. Känner att jag är i period då jag är rätt negativt, inte så kul, det lär jag ändra.. 

Till något roligare nu, vet ni vart vi åkte i lördags?! Det blev en tripp till Sthlm, underbara huvudstaden, varje gång jag åker in i Sthlm så får jag ett rus i kroppen, ett lyckoRus, jag minns när jag spenderade mycket tid där, festade, jobbade på opera källaren uteservering, som 19 åring, vi hängde på café opera och drack äppelmartini.. 
Eller alla gånger man har stängt rose, skybar, utekompaniet, jag har varit en riktig party prinsessa, är otroligt glad att jag har haft den där tiden, är inte avundsjuk på alla dom som står på en krog och beställer in drinkar och ligger bakis, minns ångesten.. 
Nån gång ibland är de ju givetvis roligt att gå ut, speciellt på sommaren,

Ja tillbaka till våran Sthlm tripp, 
Min älskade sambo hade en överraskning till mig, när vi gick förbi LV butiken, så tyckte han vi skulle gå in där, och då fick jag välja vilken väska jag ville,  vilken 30 års present..
Då hade han sparat i hop till en väska till mig, så Fint, en investering, ja för det är en investering 


Jag valde denna neverfull mm med rosa foder, så fin är den. 


Celine var oxå glad där inne ;) 


Nu har jag min älskade väska, som är så snygg, den är jag värd, fött 2 barn och fyller snart 30.

Nu ska jag vila mina ögon snart vaknar en liten dam för lite mat!

Glöm inte att ni är värd det bästa bara de bästa ❤️ i morgon ska jag vakna med ny energi och lite mer positiv 

Puss 
Till top